ویزا

 
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دبی

    پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
    مدت زمان لازم برای Approve شدن ویزا 5 روز کاری (غیر از جمعه و شنبه).


  مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند

    کپی تمامی صفحات شناسنامه (هر صفحه در یک برگه A4 )
    کپی کارت ملی در یک برگه A4
    کپی صفحه اول پاسپورت در یک برگه A4
    اصل پرینت مالی با نام - تاریخ اخیر و مهر و امضای بانک مربوطه ( به ازای هر نفر 4 میلیون تومان)
    در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.
    اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    1 قطعه عکس رنگی زمینه سفید


 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند

    فرم مشخصات
    کپی تمام صفحات شناسنامه
    اصل پاسپورت امضا شده (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)
    2 قطعه عکس 5*5 (زمینه سفید-بدون عینک-در سه ماه اخیر گرفته شده باشد)
    حضور در محل دفترمربوطه جهت انگشت نگاری برای تمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی بین سنین 12- 70 سال الزامی است.(به غیر از کسانی که در اپلیکیشن فرم آنان عدم نیاز به حضورشان درج شده باشد
    در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.
    در صورتی که مسافر قبلا به هند سفر کرده، ارائه پاسپورت قدیمی دارای ویزای هند الزامی می باشد.


 مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای روسیه

    اصل پاسپورت (از تاریخ پرواز حداقل 6 ماه اعتبار)
    2 قطعه عکس 3*4(زمینه سفید-بدون عینک-سر و سرشانه و نگاه مستقیم)
    بلیط
    واچر هتل


مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای سنگاپور

    اسکن کامل صفحه اول پاسپورت امضا شده مسافر
    یک قطعه عکس 3x4، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.


مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای چین


    کپی صفحات اول و همسر و فرزندان و توضیحات شناسنامه
    دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
    پاسپورت با حداقل 6 ماه و 10 روز اعتبار
    جهت دریافت ویزای این کشور افرادی که تاریخ صدور پاسپورت آنها از تاریخ اول ژانویه 2015 به بعد باشد بایستی پاسپورت قبلی خود را همراه داشته و به سفارت تحویل دهند، در صورتی که برای اولین بار پاسپورت دریافت کرده اند و یا پاسپورت قبلی آنها مفقود شده است، بایستی مراتب را به آژانس مربوطه و یا سفارت اعلام کنند. در غیر این صورت پروسه اخذ ویزا تا 2 ماه ممکن است به تعویق بیافتد.


 مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای آذربایجان

    اسکن رنگی پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر
    واچر هتل یا آدرس محل اقامت


 

 مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ایران

اسکن رنگی پاسپورت و عکس مهمان

اسکن شناسنامه و کارت ملی میزبان

تسویه کامل